De blockchain heeft voor veel nieuwe en belangrijke innovaties gezorgd. Decentrale applicaties en veilige transacties zonder tussenpersoon om er maar een paar te noemen. Schaalbaarheid is hierbij alleen een probleem op het moment dat een netwerk groter wordt. Iedere Node heeft een grote database die gecontroleerd moet worden en deze zal eigenlijk alleen maar groter worden. Holo heeft hiervoor een oplossing bedacht, namelijk gedistribueerde applicaties.

We nemen daarom Holo onder de loep. We bekijken uiteraard de technieken die hiervoor gebruikt worden en gaan in op de HOT koers. Ook kijken we naar de Holo verwachting, de Holo coin en de voorspellingen voor de toekomst. Hiermee hopen we je hiermee een beter beeld te geven over de Holo crypto en de potentie.

Wat is Holo?

Holo is een platform voor gedistribueerde applicaties. Dit betekent dat het de ruimte biedt voor decentrale applicaties die niet centraal op een server staan opgeslagen, maar verdeelt staan over meerdere deelnemers aan het netwerk (Nodes). De belangrijkste reden voor het ontwikkelen van Holochain is de schaalbaarheid.

Bij blockchain technologie wordt dezelfde database van bestanden door iedere Node opgeslagen. Ze controleren allemaal dezelfde database en pas wanneer ieder Node akkoord is gegaan zal de transactie geaccepteerd worden. Het grote verschil tussen de ‘reguliere’ blockchain en de aanpak van de Holo crypto is juist dit onderdeel.

Bij de gedistribueerde applicaties wordt op iedere Node namelijk andere data opgeslagen en met een eigen sleutel kan iedere Node toch met de ‘centrale database’ communiceren. Hierdoor kunnen er in een bepaalde tijd in theorie oneindig veel transacties gedaan worden, in tegenstelling tot de reguliere blockchain die iedere transactie door alle betrokkenen moet laten controleren.

De bedenkers van Holo omschrijven dit verschil aan de hand van de Engelse taal. Hoe meer mensen er geboren worden, hoe meer mensen in principe de Engelse taal zullen spreken. Er zal geen beperking optreden in de mate waarin de taal gebruikt kan worden (=aantal woorden dat per minuut gesproken kan worden/transacties per seconde).

Niemand beschikt over de gehele ‘database’ van Engelse woordenschat, maar toch kan iedereen er onafhankelijk gebruik van maken. Verdwijnen in een keer de helft van alle sprekers van de Engelse taal? Dan blijft de taal op zich gewoon functioneren zoals bedoelt.

Dit is wel te vergelijken met de Nodes op een netwerk. Iedere spreker van de Engelse taal is in dit geval een Node. De taal op zichzelf blijft functioneren zoals het hoort, zelfs als de helft van de Nodes verdwijnen. Zou dit bij een project gebeuren dat gebruikt maakt van de reguliere blockchain, dan bestaat de kans dat er minder transacties per seconde gedaan kunnen worden

Holo is het fundament waar gebruikers Dapps (Decentralized applications) op kunnen bouwen. Elke gebruiker moet een eigen chain kunnen maken op de blockchain van Holo. Wanneer jij een dApp wil bouwen op de Holochain krijg jij je ‘eigen’ stukje chain.

De oprichters van de Holo crypto zeggen dat ze bitcoin en blockchain zullen vervangen. Door de schaalbaarheidsproblemen van Bitcoin gaat het netwerk steeds trager werken naarmate meer mensen er gebruik van maken.

Het komt erop neer dat hierdoor schaalbaarheid in theorie op oneindig staat. Dit is een groot pluspunt omdat schaalbaarheid vaak een groot probleem is voor blockchains.

Wat doet de Holo koers?

De Holo crypto is tot stand gekomen vanuit een ICO. Deze werd gehouden op 28 april 2018 en daarbij werd iets meer dan $ 20 miljoen opgehaald. Beleggers in deze ICO konden voor $ 0,00015 per HOT coin de nieuwe tokens aanschaffen. De actuele Holo koers staat op een waarde van $ 0.002642. In totaal was 75% van de maximale supply beschikbaar in de token sale.

Holo heeft ook een hele duidelijke token distributie opgegeven van hoe het opgehaald geld uitgegeven zal worden. 15% gaat namelijk naar de ontwikkeling van Holo, 10% naar de Holochain en 40% komt in de reserve te zitten. Er gaat 10% naar de infrastructuur en nog eens 10% naar de dagelijkse zaken. Naar support, marketing en evenementen gaat allemaal 5%.

Als we naar de Holo koers kijken op coinmarketcap vinden we deze als eerste terug op 2 mei 2018. De koers was op dat moment $ 0,00073. De HOT koers heeft rustig bewogen in de daaropvolgende jaren tot in 2021 de volgende bull markt weer uitbrak. We zien hier een hele indrukwekkende stijging terug en de eerste die de Holo crypto meemaakte.

In de afgelopen 24 uur was het koersverschil van Holo 2.14%. Het project heeft een market cap van $ 469,727,272 en neemt hiermee plek 110 in tussen de grootste projecten ter wereld. De Holo All Time High staat op een waarde van $ 0.031267(April 5, 2021). Deze koers werd 496 dagen geleden bereikt.

We noemen deze Holo koers data omdat het verstandig is dit over een langere periode in de gaten te houden. De meeste beleggers laten zich namelijk beïnvloeden door hype, maar verstandig is dit niet. Hou jij de koersdata dagelijks in de gaten? Dan kun je hier trends in ontdekken en hiervan als eerste profiteren om zo veel winst te behalen. De Holo koersgrafiek vind je daarom hieronder.

  • Zoom

  • Hour

  • Day

  • Week

  • Month

  • Year

  • All Time

  • Type

  • Line Chart

  • Candlestick

Wat is de Holo verwachting 2022 – 2027

Het is erg lastig om een exacte Holo koers verwachting te schetsen. Er zijn veel factoren die hier invloed op kunnen hebben op zowel de korte- als de lange termijn. Het is veel verstandiger om te kijken naar de use-case en het probleem dat Holo op wil lossen.

Holochain biedt naast een het oplossen van de schaalbaarheid op de blockchain ook een groen alternatief voor Proof of Work blockchains zoals Bitcoin. Het kost enorm veel elektriciteit om bijvoorbeeld Bitcoins te minen. Holo heeft geen miners nodig wat ervoor zorgt dat er dat het elektriciteitsgebruik minimaal blijft, ook wanneer de Holo crypto meer gebruikers krijgt.

Er kunnen veel Dapps gemaakt worden op de Holo. Denk aan socialmediaplatformen of een volledige supply chain management. Oneindige schaalbaarheid betekent geen wachttijden en een zeer efficiënte manier van werken.

Holochain is geschreven in Go. Deze programmeertaal lijkt veel op C en is relatief makkelijke te gebruiken. Wanneer jij een Dapp wilt bouwen op de Holochain dan kan jij dit ook schrijven in Lisp en Javascript. Veel programmeurs kennen deze taal. Het team van Holo heeft veel ervaring op het gebied van programmeren. In totaal werken er twaalf mensen die talloze jaren ervaring hebben en experts zijn op het gebied van UX/UI en software-engineering.

Deze factoren maken de Holochain verwachting goed voor de toekomst. Het is overigens wel goed om hierbij op te merken dat Holo niet het enige project is dat werkt aan de schaalbaarheid van de blockchain. De use-case is zeer interessant, maar de concurrentie ook hevig.

Dat gezegd hebbende lijkt de data rondom Holo goed op orde te zijn. Wat betreft de Holo verwachting voor 2022 kunnen we er alleen niet al te veel over zeggen. Er zijn veel factoren die op een dergelijke korte termijn invloed kunnen hebben op het koersverschil. Denk bijvoorbeeld aan een bear markt of negatief nieuws.

De Holo verwachting voor 2027 ziet er al anders uit. Het is duidelijk dat de schaalbaarheid, maar zeker ook het groene aspect van Holo erg positief is. Over een termijn van meerdere jaren is de kans dan ook aanwezig dat de Holochain koers mee zal groeien met de algemene crypto markt. Stijgingen van 100% of zelfs het meervoud hiervan zijn zo binnen handbereik.

Historical Price for Holo

Date Open Close High Low Volume

Wat is het nut van de HOT coin?

We hebben het zojuist over de Holochain verwachting gehad. Op het eerste gezicht lijkt dit goed te zijn, helemaal als we jaren vooruit kijken. Dit heeft te maken met het oplossen van de schaalbaarheid en de zorg voor een lage uitstoot.

Als we op het internet zoeken zien we overigens voor voorspellingen die horen bij een HOT verwachting, maar dit is zoals gezegd erg lastig te doen. De meeste van deze berichten zijn enkel hype en speculatie en kun je het beste met een korrel zout nemen.

Veel verstandiger is het om de use-case en andere genoemde data te vergelijken met de HOT coin data. Hou je dit allemaal goed in de gaten? Dan kun je trends ontdekken waarvan jij als eerste kunt profiteren.

Een belangrijke factor is bijvoorbeeld de schaarste. Dit kun je checken door de huidige supply (177,619,433,541 HOT) met de maximale supply (177,619,433,541 HOT) te vergelijken. Hoe meer tokens er al zijn uitgegeven, hoe beter dit is voor de HOT verwachting voor de toekomst.

De use-case in combinatie met de data rondom de Holo coin zorgen ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van het project. Het is veel verstandiger om je mogelijke investering hierop te baseren dan op de hype berichten die je vaak leest op sociale media.

Huidige supply 177,619,433,541 HOT Maximale supply 177,619,433,541 HOT
% verschil 24u 2.14% % verschil 7D 1.70%

Waar Holo kopen?

Wil je Holo kopen? Dan doe je dit gemakkelijk via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de HOT koers geen vaste wetenschap is en dat niemand het zeker weet. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van de Holo crypto.

Exchange Omschrijving Rating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️) De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5 Bezoek exchange
eToro Grootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst! 4,2/5 Bezoek exchange
Binance De grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s 2/5 Bezoek exchange

Het laatste Holo nieuws

We hebben het in dit artikel gehad over de use-case, het nut en de Holo verwachting. Allemaal belangrijke informatie om in je op te nemen in combinatie met de HOT coin data. Door deze informatie te combineren met het laatste Holo nieuws ben je op de hoogte van de echte ontwikkelingen rondom het project en niet enkel de hype berichten.

Je ziet op social media namelijk veel berichten van ‘crypto influencers’ die je van alles wijs willen maken. Je weet hierbij alleen niet of ze echt het beste met je voor hebben of dat ze gewoon al veel HOT coin gekocht hebben. Door zelf onderzoek te doen en het laatste Holo nieuws te volgen blijf je niet alleen op de hoogte, maar ben je de meute ook nog voor. Het officiële twitteraccount voor de laatste nieuwtjes en samenwerkingen vind je hieronder.

FAQ

Holo is een platform gemaakt voor decentrale applicaties. Deze applicaties staan op verschillende nodes die gelinkt zijn aan het netwerk. Met hun use-case willen ze Bitcoin en Ethereum verslaan. Holo is een crypto met een totale market cap van $ 469,727,272. Hiermee staan ze op plek 110 van de grootste cryptocurrency projecten. De Holo koers is $ 0.002642 en in de afgelopen 24 uur was het handelsvolume $ 28,677,516.

Of de Holo koers gaat stijgen of dalen kan niemand met zekerheid zeggen. De markt an sich speelt een belangrijke rol. Uiteraard is het belangrijk om in de gaten te houden wat de concurrentie doet. Dat de prijs op en neer beweegt is een gegeven. Het is echter aan jou en je onderzoek om erachter te komen wanneer de prijs gaat stijgen.

De Holo coin, oftewel de HOT crypto is de coin van de Holo blockchain. Met deze coin kan je stemrecht vergaren op het netwerk en je kan er mee handelen.

De Holo koers in euro is 0,002574 .

De Holo koers in dollar is $ 0.002642.

De Holo koers stijgt wanneer het aanbod lager is dan de vraag. Door de schaarste die er dan ontstaat wordt de prijs omhoog gedrukt.

De Holo koers kan dalen wanneer er bijvoorbeeld een hack heeft plaatsgevonden. Het vertrouwen kan daardoor afnemen waardoor er opeens heel veel Holo coins worden verkocht. Hierdoor is het aanbod opeens veel groter dan de vraag.

Voor elke coin zijn er meerdere wallets beschikbaar. Je kan coins op een exchange bewaren, maar wanneer je voor een veiligere optie wilt gaan kan je ook kiezen voor een hardware wallet. Betrouwbaar, offline en makkelijk te hanteren.

Sinds de opkomst van crypto zijn er veel nieuwe exchanges bijgekomen. Hierdoor kan je soms door de bomen het bos niet meer zien. Wil je gaan voor een betrouwbare nederlandse exchange, dan is Bitvavo een optie. Daarnaast hebben we een mooi overzicht gemaakt met crypto exchanges mocht je nog even verder willen lezen.